În cadrul ultimei ședințe din 2021 a Consiliului Federal al Federației Române de Atletism, s-au acordat și premii pentru cei mai valoroși sportivi și antrenori ai țării în acest sezon competițional. Printre laureați s-au regăsit și reprezentanții Clubului Sportiv Școlar Ploiești, componenți ai lotului național la U20 (juniori 1): atletul Remus Andrei Niculiță și antrenoarea sa, profesoara Maria Andrei.
În vârstă de 18 ani (fiind născut în 2003), Andrei Niculiță s-a apropiat, anul acesta, la aproape cinci zecimi de secundă atât de recordul național de la proba de 400 m, în aer liber, cât și de cel de la proba de 200 m, în aer liber, la juniori 1. Timpii stabiliți de elevul profesoarei Maria Andrei la cele două probe, anul acesta (recorduri personale), sunt de 46.97 secunde, la 400 m, respectiv de 21.54 secunde, la 200 m.
De asemenea, și în sală, atletul ploieștean s-a apropiat tot la cinci zecimi de secundă de recordul național de la 400 m, la juniori 1, cu timpul de 48.97 secunde, stabilit în februarie.
Ca performanțe individuale, Andrei Niculiță a devenit, anul acesta, campion național în aer liber, la U20, atât la 400 m, cât și la 200 m. În plus, acesta a câștigat titlurile balcanice la 400 m, atât în aer liber, cât și în sală, iar la Campionatele Europene U20, desfășurate în iulie, la Tallin (Estonia), a fost finalist, ocupând locul al șaselea.
Elevul profesoarei Maria Andrei a fost, de asemenea, și component în echipele de ștafetă ale României, devenind campion balcanic la 4×400 m, atât în sală, cât și în aer liber, și vicecampion balcanic în aer liber, la 4×100 m.