Sportivele secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti au participat, în weekend, la Cupa României şi Campionatul Naţional de Ansambluri, eveniment organizat de Federaţia Română de profil, în colaborare cu MTS, COSR şi cu sprijinul ACS Ritmic Aly Gym Braşov, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, din Braşov.
La Cupa României, la care au participat cele mai valoroase şase sportive din ţară, conform rezultatelor de la Campionatele Naţionale, Denisa Stoian a ocupat locul al V-lea, cu un total de 66.100 puncte, fiind notată cu 15.200 la cerc, 17.400 la minge, 17.500 la măciuci şi 16.000 la panglică. Din păcate, cealaltă sportivă senioară calificată de la CSM Ploieşti, Miruna Ciocîrlan, cu aspiraţii îndreptăţite la o medalie, nu a putut fi prezentă din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2, în aceeaşi situaţie aflându-se şi antrenoarea Simona Puiu.
La Campionatele Naţionale din luna septembrie, de la Bucureşti, Miruna s-a situat pe locul 4, iar Denisa Stoian pe locul 5.
În competiţia ansamblurilor, la categoria junioarelor IV (6-8 ani), CSM Ploieşti a fost reprezentat de Nectaria Stoica (8 ani), Giulia Stoian (8 ani), Alessia Trandafir (7 ani), Amira Sandu (6 ani), Teodora Avramescu (6 ani) şi Andra Dumitru (6 ani), gimnastele ploieştene obţinând medaliile de bronz, cu un punctaj total de 7.700. Pe primele două locuri s-au situat ACS Ritmic Aly Gym Braşov (13.950) şi CSŞ Unirea Iaşi (9.500). Rezultatul este de apreciat cu atât mai mult cu cât cinci dintre cele şase sportive, excepţie făcând Nectaria Stoica, s-au aflat la prima competiţie majoră la care au participat. Gimnastele ploieştene au fost însoţite la competiţia de sub Tâmpa de antrenorul coordonator al secţiei, Liliana Băescu, şi de Gabriela Constantin, sportivă senioară a secţiei de gimnastică ritmică.