Postare pe reţeaua de socializare Facebook: „Sărbătorim depășirea pragului de 11.0000 de urmăritori: #judecatoriaploiestionline”.
Când a fost bătut recordul? La începutul lunii noiembrie a.c. Ce se mai aminteşte în aceeaşi postare?”
Faptul că Judecătoria Ploieşti este „singura instanţă din România cu o aplicație Android destinată publicului și avocaților angrenați în cauzele aflate pe rol, cu peste 11.000 de urmăritori pe Facebook şi peste 1.000 pe Instagram și, probabil, singura care oferă posibilitatea interacțiunii și efectuării de programări online la compartimentele instanței, direct din căutarea Google sau Google Maps!
Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături în mediul online! Rămâneți alături de noi pentru a afla noutăți din activitatea instanței, dar și pentru content inedit din domeniile #unificarepractică , #jurinfoPlo și #funJudPlo!”.
Ce îi motivează pe justiţiabili – şi nu numai – să urmărească pe reţelele de socializare postările unei instanţe de judecată? Şi, nu în ultimul rând, cine este în spatele acestor postări? Motivaţia constă în aceea că actul juridic este prezentat într-un mod destins. De cele mai multe ori, hazliu. Toate au legătură, repetăm, cu actul juridic…
Cine postează?
Chiar preşedintele Judecătoriei Ploieşti, magistrat Alin Vasile Ene!
Urmăriţi şi nu veţi regreta !