Petre Apostol

La Izvorani, au avut loc Campionatele Naționale Individuale de Gimnastică pentru junioare III, II și I. Printre sportivele prezente s-au regăsit și reprezentante de la CS Petrolul Ploiești, club care a înscris gimnaste la junioare II – nivel 4 (antrenoare Livia Costache, Doina Olaru) și la junioare III – nivel 2 (antrenoare Livia Costache, Camelia Rădulescu, Doina Olaru).
După ce s-au „încălzit” la un concurs „de casă”, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, anterior campionatelor, gimnastele ploieştene au reuşit să bifeze noi performanţe pentru clubul petrolist.

Alina Ristea

Astfel, la junioare III – nivel 2, Alina Ristea a obţinut două calificări în finalele pe aparate, ocupând locul al cincilea la sărituri şi locul al şaselea la sol, fiind foarte aproape de medalii. La sărituri, a încheiat la doar două zecimi de podium, cu 11.000 puncte, în vreme ce la sol a fost la trei zecimi de ultima treaptă a podiumului, cu 11.950 de puncte.
De asemenea, de remarcat din tabăra petrolistă prezenţa ca rezervă a doua a Cassandrei Iagăr în finala de la sol.
La individual compus, Ariana Băicoianu s-a situat cel mai bine dintre sportivele de la CS Petrolul, ocupând locul 13 (61.132 puncte). Alina Ristea a încheiat pe locul 16, cu 60.400 puncte, Cassandra Iagăr – pe locul 18, cu 58.467 puncte, Andreea Anriesei – pe locul 21, cu 57.250 puncte, Ema Iordache – pe locul 24, cu 55.133 puncte.
La junioare II – nivel 4, de la CS Petrolul, Gabriela Marcu a fost foarte aproape de două prezenţe în finale, fiind rezervă la sărituri şi la sol. La individual compus, Gabriela Marcu s-a clasat pe locul 12, cu 60.683 de puncte, iar cealaltă reprezentantă petrolistă, Elisa Ruşină – pe locul 14, cu 47.468 de puncte.