Federația Română de Baschet se reorganizează, după alegerile în urma cărora Carmen Tocală a revenit la conducerea forului de specialitate.
În cadrul şedinţei Consiliului Director de la finalul lunii trecute, a fost stabilită şi componenţa comisiilor Federaţiei de Baschet, judeţul Prahova fiind reprezentat în Comisia de Business- Marketing.
Unul dintre membrii acestei comisii este ploieşteanul Ionuţ Urzeală, preşedintele clubului sportiv ISports Ploieşti, cel mai mare club sportiv privat din Prahova, cu peste 600 de copii înscrişi în cadrul secţiilor sale.
Preşedinte al Comisie de Business-Marketing a fost ales Şerban Sere, iar ca membri mai sunt, momentan, Cristian Erbaşu şi Alexandru Badea.
De menţionat şi că, în urma reformei administrative care se încearcă în acest moment, au fost înfiinţate sucursale regionale, care reprezintă structuri teritoriale ale Federaţiei Române de Baschet, fără personalitate juridică.
Judeţul Prahova face parte din Sucursala 7 Dâmboviţa, cu sediul la Târgovişte, în care au mai fost repartizate judeţele Dâmboviţa şi Argeş.