Așa cum a anunțat în mod public, în urma deciziei Adunării Generale, ACS Petrolul 52 va participa la licitația privind atribuirea celor șase mărci Petrolul. Licitația va fi organizată în data de 28 octombrie, de către Primăria Municipiului Ploiești, iar oficialii clubului au depus, ieri, documentația necesară.
„Cu sprijinul membrilor fondatori ai Asociației și cu concursul colegilor mei din club am întocmit și depus documentația necesară participării la licitație. Mărcile trebuie să revină acasă, la singura echipă cunoscută de toată lumea drept Petrolul, și avem speranța că lucrurile vor intra cât mai curând în normalitate”, a precizat președintele Costel Lazăr.
Persoanele împuternicite să reprezinte Asociația la procedura de licitație au fost nominalizate în ședința Adunării Generale, acestea fiind Costel Lazăr, Octavian Grigore și Ion Cojocaru.
Foarte probabil, licitaţia nu va avea alte spcietăţi interesate de a lua aceste mărci, astfel că “misiunea” este foarte simplă! Mai mult, imediat după “reglarea” acestei probleme sunt premise clare pentru lămurirea finanţării, Petrolul având şanse mari să continue la nivelul sezoanelor trecute, pe aceleaşi… coordonate, la capitolul “buget”. De data aceasta, şi cu “rezultate”!