Ultima rundă a Ligii A Prahova a confirmat, într-un fel, plutonul fruntaș, unde CS Cornu a învins, din nou, fără probleme, la Berceni, de această dată echipa lui Dragoș Mihalache rămânând lider cu 9 victorii și doar 2 egaluri. A fost 6-1 pentru oaspeți, Cornu având în Gavrilă și Micu ”stâlpii” echipei.
În derbiul etapei, Atletic United a reușit să dea lovitura la Bănești, echipă care, după remiza de la Vărbilău, din etapa precedentă, a pierdut contactul cu podiumul, pierzând acum cu 3-2.
”Cap la cap” pentru primele locuri merg, se pare, de acum încolo, doar 4 echipe, în afara celor de la Cornu și United, doar Păulești și Breaza părând capabile de a se ”implica” în lupta pentru supremație. Ambele echipe cu un meci în minus, o victorie ducându-le pe locul 2, Păuleștiul și Breaza s-au impus în deplasări dificile. Tricolorul a învins la Brebu, cu 4-0, Duricu, Roșu și Andrei Ciobanu – cu o dublă, marcând golurile formației pregătite de Iulius Mărgărit.
Această ultimă rundă a adus o premieră pentru Avântul Măneciu (foto), care a reușit prima victorie din acest sezon, 4-3 cu CSO Băicoi, la capătul unui meci nerecomandat ”cardiacilor”, oaspeții conducând cu 2-0 și 3-2, înainte de a pierde jocul cu 4-3! Avântul o formație care a dat credit tinerilor născuți în 2003-2006, chiar, face astfel un prim pas înainte, ”pentru moral”, chiar dacă este în continuare pe ultimul loc.

Rezultatele înregistrate:

Petrolistul Boldești – Tinerețea Izvoarele 8-2
CSC Berceni – CS Cornu 1-6
AFC Brebu – Tricolorul Breaza 0-4
FC Bănești – Atletic Băicoi 2-3
Petrolul 95 Ploiești – CS Păulești 0-2
Unirea Urlați – Teleajen Văleni 3-3
CS Mănești – Voința Vărbilău 6-1
CSC Măneciu – CSO Băicoi 4-3
AS Strejnic – CS Brazi 2-0