Petrolul lansează un concurs pentru copii și îi invită pe aceștia să descrie, prin intermediul unui desen, pasiunea pentru culorile „galben-albastre” și pentru echipa orașului, Petrolul Ploiești!
Desenele pot fi trimise până pe data de 26 noiembrie, pe adresa de e-mail office@fcpetrolul.ro (la o rezoluție cât mai bună) sau pot fi lăsate direct la sediul clubului (stadion „Ilie Oană”, Str. Stadionului, nr. 26). Ulterior, acestea vor fi postate pe contul oficial de Facebook al clubului, departajarea urmând să se facă în funcție de numărul de aprecieri strâns de fiecare desen!
Marele câștigător va avea ocazia să intre în vestiarul „lupilor”, va face cunoștință cu jucătorii echipei noastre, va primi un tricou cu semnăturile tuturor petroliștilor și va fi invitat să participe la toate meciurile ce se vor disputa, pe „Ilie Oană”, în acest sezon. Vor fi acordate premii și pentru următorii doi clasați, un tricou, respectiv o minge purtând autografele „galben-albaștrilor”.
Limita de vârstă este de 18 ani, iar fiecare participant poate trimite o singură creație – se specifică în anunțul postat de club.

Voluntariul a spus ”pas”

Echipa lui Nae Constantin a ”avut în program” pentru această săptămână și un meci amical, care ar trebui să se joace astăzi! În perspectiva deplasării de la Giurgiu, de duminică, galben-albaștrii au vrut să ”rămână în formă” (ultimul meci a fost joia trecută), iar fotbaliștii mai puțin utilizați să primească minute, cum se spune, într-un joc de verificare. Inițial, ”problema” părea rezolvată, FC Voluntari 2 dându-și acordul să joace un amical, numai că echipa pregătită de Dinu Todoran ”s-a sucit” ieri, astfel că s-a apelat la o variantă locală, Tricolorul Breaza urmând să vină azi pe „Ilie Oană”.