Petrolul va juca joi, pe „Ilie Oană”, cu CSA Steaua București, într-un meci contând pentru runda cu numarul 11 a eșalonului secund.
Partida va începe la ora 19.30, iar începând de ieri biletele au fost puse în vânzare on-line, acestea putând fi procurate de pe www.entertix.ro. De asemenea, tichetele vor fi disponibile și la casa stadionului „Ilie Oană” (str. Alexandru Vlahuță), ce va fi deschisă după următorul program:
– miercuri, 20 octombrie: orele 09.00-18.00.
– joi, 21 octombrie: orele 09.00 – 19.30.
De asemenea, biletele pot fi achiziționate și on-line, accesând siteul www.entertix.ro.
Preţurile biletelor sunt următoarele:
– Peluze – 8 lei;
– Tribuna II – 12 lei;
– Tribuna I – 20 lei;
– Tribuna 0 – 25 lei;
Având în vedere rata de incidență a cazurilor COVID-19 din Municipiul Ploiești, meciul se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a stadionului Ilie Oană. Accesul va fi permis doar următoarelor categorii:
– Persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2 (cu prezentarea Certificatului Verde).
Minorii cu vârsta de sub 12 ani sunt exceptați de la aceste reguli! Nu mai este posibil accesul cu test PCR sau rapid antigen! Pe durata evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție.