F. T.

Palatul de Justiţie Prahova – clădirea în care funcţionează deja Curtea de Apel Ploieşti şi Tribunalul Prahova – va fi inaugurată mâine, în prezenţa mai multor oficiali locali şi din Capitală.
Iată şi comunicatul prin care se menţionează acest lucru: „Curtea de Apel Ploiești anunță inaugurarea noului sediu al Curții de Apel Ploiești şi al Tribunalului Prahova, ceremonie care va avea loc la data de 8 septembrie 2021, ora 14. 00, la PALATUL DE JUSTIȚIE PRAHOVA, cu sediul în municipiul Ploiești, str. Gheorghe Doja nr. 42, județul Prahova.
La acest eveniment au fost invitați reprezentanți ai Ministerului Justiției, Consiliului Superior al Magistraturii, Camerei Deputaților și Senatului României, Prefecturii Prahova, Consiliului Județean Prahova și Primăriei Ploiești, Inspectoratului de Poliție și Jandarmeriei Prahova, cât și reprezentanți ai instituților publice cu care se desfășoară relații interinstituționale.
De asemenea, la acest eveniment au mai fost invitaţi reprezentanţii întregului colectiv al Curții de Apel Ploiești și Tribunalului Prahova, cât și președinții tribunalelor și judecătoriilor din circumscripția acesteia”.