Petrolul va juca, în această seară, pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei României, primind vizita prim-divizionarei „U” Craiova 1948. Partida se va desfășura pe „Ilie Oană”, de la ora 18.45.
Pe „val” în campionat, acolo unde au câștigat ultimele cinci meciuri disputate, petroliștii privesc cu încredere spre meciul din „16”-imile Cupei României. Confruntarea cu „U” Craiova 1948 va fi, așadar, un reper important pentru a vedea unde se află, la acest moment, liderul eșalonului secund, iar „lupii” spun că vor face tot ce se poate pentru a obține calificarea.
„Ce pot să le promit suporterilor noștri este că vom încerca să aliniem cea mai bună echipă pe care o avem la momentul jocului. O să facem tot ce depinde de noi ca să ne prezentăm bine și să producem surpriza!”, a spus tehnicianul „galben-albaștrilor”, Nicolae Constantin. „Va fi destul de greu, pentru că vom întâlni o echipă de Liga I, dar jucăm pe Ilie Oană, avem publicul alături și, dacă ne facem jocul nostru, eu cred că o să le punem probleme”, a completat mijlocașul Cosmin Tucaliuc, iar Alexandru Saim Tudor a mers pe aceeași linie, afirmând că „este un meci important, și pentru suporteri, și pentru noi, dar trebuie să ne impunem jocul și să încercăm să mergem mai departe”.
Pentru partida de mâine, petroliștii au început pregătirile de sâmbătă, imediat după confruntarea cu Ripensia, iar de ieri au intrat în cantonament. În continuare, Meijers și portarul Cebotari sunt indisponibili, rămânând de văzut dacă, până la ora meciului, vor mai fi și alte probleme de lot pentru Nae Constantin, care trebuie să fie atent ce ”riscuri” își asumă în perspective deplasării de la Dej, pentru meciul din campionat de sâmbătă, alți câțiva jucători acuzând mici probleme, care pot deveni mai grave, dacă aceștia vor fi ”forțați”.
Întâlnirea va începe la ora 18.45, biletele fiind disponibile la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă, astăzi, până la ora 17.00, dar și în varianta electronică, putând fi procurate de pe www.entertix.ro. Abonamentele emise pentru sezonul 2021-2022 sunt valabile și la jocurile din Cupa României!
Conform Protocolului Desfășurare Competiții, persoanele eligibile pentru a asista la o competiție sportivă sunt următoarele:
– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
= Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (testele trebuiesc eliberate de către Laboratoare autorizate).
– Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2 (cu prezentarea documentelor medicale doveditoare).În conformitate cu noul Protocol Medical pentru desfășurarea competițiilor, aprobat de către Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal, în data de 13 august, minorii sunt exceptați de la obligativitatea testării!
Ca și la precedentele meciuri, la stadionul „Ilie Oană” vor fi amenajate, începând cu ora 13.00, două puncte de testare rapidă, amplasate la intrarea înspre Tribuna II și în zona casei de bilete.

Tribuna copiilor

Clubul Petrolul îi invită pe micii fotbaliști de la echipele din Prahova să asiste la meciul din această seară, dintre Petrolul și „U” Craiova 1948, ce se va disputa, de la ora 18.45, pe „Ilie Oană”.
Accesul minorilor se va face în cadru organizat, în sectoarele 211, 212, 213 ale Tribunei 2. În acest sens, reprezentanții structurilor sportive care doresc să participe, cu grupele de juniori, la această întâlnirea, sunt rugați să trimită, până astăzi, la ora 12.00, o solicitare pe adresa de email office@fcpetrolul.ro, care să conțină un tabel nominal avizat de către clubul la care sunt legitimați juniorii pentru a putea avea acces la partida care-l va adduce pe arena ploieșteană pe fostul idol al tribune ploieștene, Adrian Mutu, acum antrenor al formației vizitatoare.