Polițiștii prahoveni cercetează modul în care s-a produs un accident rutier, în noaptea de miercuri spre joi, pe Bulevardul Bucureşti din municipiul Ploiești, după ce au fost sesizați că a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
„Din verificările efectuate a rezultat faptul că unul dintre conducătorii auto implicați avea o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat și, mai mult, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis. De asemenea, în cursul acestei zile, verificările au fost extinse cu privire la posibilitatea comiterii unor abateri la regimul armelor și munițiilor”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.
Pe un grup dedicat traficului prahovean a apărut, ieri, un filmuleț în care se observă cum un autoturism care pare un taxi urmărește o altă mașină, din zona Democrației, pe podul de la Gara de Sud și, ulterior, pe Bulevardul București. La un moment dat, însă, pe imagini se vede cum un pasager din autoturismul aflat în urmărirea celuilalt scoate brațul pe geamul mașinii și pare că flutură o armă. De menționat că persoana aflată la volanul mașinii urmărite (al cărei conducător auto este cel băut și fără permis) ar fi lovit în trafic taxiul, potrivit unor surse apropiate anchetei și tocmai de aceea ar fi început urmărirea respectivă.
Foto: captură video Facebook/Info Trafic Prahova