Adunarea Generală a Asociației ACS Petrolul 52, ce s-a desfășurat ieri, a adoptat, cu unanimitate de voturi, „Proiectul de Asociere ACS Petrolul 52 – Municipiul Ploiești prin Societatea Hale și Piețe SA”, inițiat de către președintele Consiliului Director, Costel Lazăr.
„Întrucât unul din obiectivele prezente ale clubului este acela de redobândire a dreptului de folosință exclusivă asupra mărcilor PETROLUL, precum și acela de identificare de noi surse de finanțare, inclusiv a resurselor obținute de la bugetul de stat sau bugetul local, am considerat oportun să iau în considerare, spre analiza și hotărârea Adunării Generale a Asociației ACS Petrolul 52, propunerea de asociere lansată de dl Primar Andrei Liviu Volosevici cu Municipiul Ploiești prin societatea Hale și Piețe SA”, a explicat președintele Costel Lazăr în preambulul documentului, ale cărui ”amănunte” le puteți vedea în facsimil.

Bilete pentru meciul cu Brăila

Petrolul revine pe „Ilie Oană”, pentru confruntarea cu Dacia Unirea Brăila, din etapa a cincea a eșalonului secund.
Partida se va disputa mâine, 28 august, de la ora 15.30, biletele fiind disponibile, de astăzi, la casa stadionului „Ilie Oană” (str. Alexandru Vlahuță), ce va fi deschisă după următorul program:
– astăzi, 27 august: orele 09.00-17.00
– sâmbătă, 28 august: orele 09.00 – 15.30.
Preţurile biletelor sunt următoarele:
– Peluze – 8 lei;
– Tribuna II – 12 lei;
– Tribuna I – 20 lei;
– Tribuna 0 – 25 lei;
Conform Protocolului Desfășurare Competiții, persoanele eligibile pentru a asista la o competiție sportivă sunt următoarele:
– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (testele trebuiesc eliberate de către Laboratoare autorizate).
– Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2 (cu prezentarea documentelor medicale doveditoare).
În ziua meciului, începând cu ora 12.00, la stadion se pot face teste rapide antigen, la cele două puncte amenajate special (intrarea la Tribuna II și lângă casa de bilete). Prețul unui test este de 20 de lei.În conformitate cu noul Protocol Medical pentru desfășurarea competițiilor, aprobat de către Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal, în data de 13 august, minorii sunt exceptați de la obligativitatea testării!

A mai venit un atacant bosniac, plus Chindriş

Petrolul a ajuns la un acord cu atacantul Senad Jarovic, acesta semnând un angajament valabil pentru următoarele două sezoane. În vârstă de 23 de ani, Jarovic (1.95 m) este născut în Germania, la Langefeld, având și cetățenie bosniacă.
De-a lungul carierei, masivul jucător a evoluat pentru NK Domzale (Slovenia), NK Dob (Slovenia), Spartak Trnava (Slovacia), Sonderiyske (Danemarca), Zlate Moravce (Slovacia), SKF Sered (Slovacia) și, ultima dată, NK Radomlje (Slovenia), având la activ meciuri disputate în primele eșaloane din Slovacia, Slovenia și Danemarca, cu cifre ”medii”, interesant fiind faptul că jucătorul care are și cetățenie germană a schimbat, deja, vreo 8-9 cluburi , în 5-6 ani de carieră, unele chiar cu … repetiție.
Ieri, Petrolul a anunţat şi revenirea oficială a mijlocaşului Marius Chindriş.