V. Stoica

Prahovenii cu diferite afecțiuni medicale și care obișnuiau să apeleze la profesioniștii Spitalului Căi Ferate Ploiești, aflat în apropierea Gării de Vest a orașului, au primit o veste extrem de bună. De la începutul acestei luni, Spitalul General CF Ploiești, inclusiv ambulatoriul integrat, și-a reluat activitatea și pentru pacienții non-Covid, după o lungă perioadă în care a fost exclusiv unitate suport Covid.

Deocamdată, potrivit reprezentanților unității medicale foarte apreciate în întreg județul Prahova, spitalul va funcționa în sistem mixt (atât Covid-19, cât și non-Covid-19), cu asigurarea circuitelor corespunzătoare, astfel încât să nu existe probleme. Vestea mult-așteptată de prahoveni a fost confirmată marți și de managerul spitalului, Georgeta Rădulescu, pe pagina sa de Facebook: “Da, Spitalul General CF Ploiești a revenit la activitatea normală! Suntem bucuroși că vă putem acorda servicii medicale de calitate, în siguranță!”.
Pentru mai multe informații, dar și pentru programări, orice persoană poate obține detalii de la numerele de telefon 0244545181 / 0244552061 (int. 125/126).