Orașul Cluj-Napoca a fost gazda celei a 66-a ediții a Campionatelor Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter” la atletism, eveniment în cadrul căruia s-a derulat şi Cupa României. Și de această dată, sportivii de la CSŞ Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au obţinut rezultate deosebite, bifând trei medalii, toate la ștafete.
Cea mai specială performanţă a fost obținută de elevii profesoarei Maria Andrei, Remus Andrei Niculiță și David Gudi, componenţi ai echipei României la ștafetă 4 x 400 m (împreună cu Denis Toma și Adrian Bondoc). Ştafeta tricoloră şi-a adjudecat medaliile de aur, cu timpul de 3.10.99 minute, rezultat care oferă speranţe la un podium la Campionatele Europene U20, care vor avea loc în perioada 15-18 iulie, la Tallin (Estonia).

Ștafeta 4×400 metri

De menţionat că medaliile de argint în cadrul probei de 4×400 m au revenit ştafetei de la CSŞ Ploiești, formată de Darius Cornescu, Ruben Chivi, Robert Ioniță, Eduard Chivi, aceasta adjudecându-şi „aurul” la Cupa României.

Ștafeta 4×100 metri

De la CSŞ Ploiești a mai punctat şi ștafeta de la proba de 4×100 m, în componența Darius Cornescu, Alexandru Blănaru, Eduard Chivi, Robert Ioniță, care a obţinut medaliile de bronz.