Procesul de licențiere a cluburilor care au solicitat licența de participare în Campionatul Național Liga I, pentru sezonul 2021-2022, a fost încheiat în data de 28 mai 2021, Administrația de Licențiere acordând nu mai puțin de 24 de licențe!
Printre cele 24 de cluburi care au primit Licența de Liga I se află și Petrolul, care, din păcate, nu a avut ”emoții” în acest sens, ratând prezența inclusiv în play-off și, implicit, șansa de a promova.
Au primit licența pentru participarea în competițiile de club Campionatul Național Liga I, pentru sezonul 2021-2022 cam toate cluburile care au depus dosarele în acest sens, marele avantaj pentru acestea fiind că s-a acceptat un ”procent” de datorii către jucători și staff, peste ”scadența” impusă – 31 decembrie 2020, pe motiv că pandemia a afectat grav bugetul cluburilor. Astfel, echipe cu 4-5 luni restanțe salariale la acest moment au drepul de a juca în Liga I… Asta în timp ce la Petrolul situația a fost ”roz”, la propriu, din punct de vedere financiar, neexistând întârzieri de plată, jucătorii având, pe parcursul sezonului, ”banii la zi”.