ACS Caraimanul Bușteni și Primăria Orașului Bușteni organizează, începând cu anul 2018, turneul de fotbal pentru copii, Caraimanul Kid’s Cup, care, iată, în 2021, își reia șirul întrecerilor, depășind „barierele” cauzate de perioada de pandemie. Acest eveniment vizează încurajarea activității sportive în rândul celor mici, asigurarea de competiție, pentru copii, mai ales după perioada în care, oficial, fotbalul juvenil a fost în ”pauză forțată”, cât și formarea legăturilor sportive și de prietenie între competitori.
Având în vedere succesul de care s-au bucurat primele ediții, organizatorii, cei de la clubul Caraimanul, și-au propus ca acest eveniment să devină unul de referință în lumea sportului juvenil și o tradiție a orașul Bușteni.
În aceasta a 4-a ediție, se vor întrece peste 40 de echipe din orașe, precum Brașov, Codlea, Comarnic, Câmpina, Ghimbav, Constanţa, Prejmer, Ploiești, București s.a., competiția adunând la start, cel mai probabil, un număr total de peste 500 de copii.
Întrecerea se va desfășura în două etape: prima etapă va acoperi categoriile de vârstă 11 ani, 9 ani și 7 ani, și va începe sâmbătă, 5 iunie 2021, la ora 9:00, pe stadionul din Bușteni, finalele urmând să se joace duminică, 6 iunie. Apoi, săptămâna viitoare, în cea de-a doua etapă a turneului, se vor întrece copiii cu vârsta de 10 ani și cei cu vârsta de 8 ani (aceștia vor începe competiția sâmbătă 12 iunie 2021 și vor termina duminică, o zi mai târziu).