Secția de atletism de la CSM Ploieşti și-a trecut în palmares șapte medalii la Campionatele Naţionale de Seniori şi Tineret (U23), găzduite, vineri şi sâmbătă, de „Cluj Arena”.
Sportivii pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi au câștigat trei titluri naționale, o medalie de argint și trei medalii de bronz.
Campion naţional de seniori a devenit, din nou, Petre Rezmiveş (care are legitimare și la CS Petrolul Ploiești), în proba de 100 metri, pe care a încheiat-o cu un nou record personal, 10.39 secunde, mai bun cu 4 sutimi decât precedenta sa performanță de referință.
Pe prima treaptă a podiumului de premiere la seniori au urcat și atleții componenți ai ştafetei de 4×400 metri, în componenţa Mihai Vasiliu, Alexandru Geamănu, Constantin Andonii, Florin Nica, care au oprit cronometrul la timpul de 3:13.09 minute.
Totodată, Cristian Roiban (legitimat și la CSU Reșița, clubul de proveniență) a devenit campion naţional de tineret în proba de 100 metri, încheiată cu timpul de 10.61 secunde, performanță care i-a adus și medalia de bronz la seniori, fiind la doar trei sutimi de secundă de al doilea clasat, Marian Tănase (CSM Onești).
În competiția de seniori, CSM Ploiești și-a mai adjudecat medaliile de argint la proba de ștafetă 4×100 metri, alcătuită din Costin Homiuc, Petre Rezmiveş, Alexandru Terpezan, Cristian Roiban.
Clubul municipalității ploieștene a mai punctat la tineret, Mihai Vasiliu obținând medalia de bronz la proba de 400 metri garduri, performanță realizată și de ştafeta de 4×100 metri, formată din Ovidiu Burcea, David Năstase, Alexandru Geamănu şi Florin Nica.