Dacia Mioveni – Activ Prahova Ploieşti 26-22 (15-11)

Echipa feminină de handbal Activ Prahova Ploieşti nu a reuşit să oprească seria înfrângerilor din Liga Florilor, cedând, ieri, în cadrul meciului cu Dacia Mioveni, contând pentru etapa cu numărul 22, care s-a desfăşurat în Sala Traian, din Râmnicu Vâlcea. Handbalistele antrenate de Florin Ciupitu şi Nicolae Nimu s-au menţinut aproape de adversare până spre finalul primei părţi. Mai mult, în primul sfert de oră au şi condus pe tabela de marcaj, chiar şi la două lungimi, scor 4-2 (min. 7).
Însă, Dacia Mioveni a profitat la maximum de o eliminare temporară din tabăra prahoveană, în ultimele cinci minute ale primei părţi de joc, desprinzându-se la patru goluri, ecart înregistrat şi la pauză, scor 15-11.
În partea secundă, „bufniţele” nu au putut forţa o revenire, echipa argeşeană mărindu-şi ecartul, care a ajuns cel mai mult la şapte goluri, scor 23-16 (min. 54), însă Activ a redus din proporţiile scorului pe final, Dacia Mioveni câştigând cu scorul de 26-22.
Activ a evoluat în următoarea formulă: Inculeţ, Paraschiv, A. Popescu – Şerban 8 goluri, Florea 4, I. Leuştean 3, V. Leuştean 2, Creţu 2, Mureş 1, Lăscăteu 1, Panaite 1, Beşleagă 1, Vartic, F. Popescu, Stoica, State.