V. Stoica

Faptul că liberalul Iulian Dumitrescu, actualul președinte al Consiliului Județean Prahova, apare tot mai des lăudându-se cu proiectele inițiate, promovate și cu contractele semnate de către fosta echipă a Consiliului Județean Prahova este deja de notorietate.
Că Iulian Dumitrescu induce în eroare prahovenii, susținând că duce Prahova pe primul loc datorită ideilor, vorbelor și faptelor sale, este, din nou, de notorietate. Iar reacția deputatului Bogdan Toader, fost președinte al CJ Prahova în perioada 2016-2020, nu a întârziat să apară. Toader a răspuns tot în mediul online, demonstrând că proiectul de reabilitare a unor drumuri județene, din zona centrală și sud-estică a Prahovei, nu are nicio legătură cu Iulian Dumitrescu, cel mult doar aceea a semnării ordinului de începere a lucrărilor: „Ipocrizie fără margini: Iulian Dumitrescu, șeful CJ Prahova, recidivează și se laudă cu proiectele altora! Înainte de alegerile locale din anul 2020, Iulian Dumitrescu se lăuda că a contribuit la donarea de echipamente medicale Spitalului Municipal Câmpina. Presa s-a sesizat, iar donatorul real, Asociația „Dăruiește Aripi” din județul Constanța, a ieșit cu un comunicat de presă prin care demonstra că fostul senator nu avea nici în clin, nici în mânecă, cu donația.
În 2021, se laudă cu proiectul conceput în perioada 2016-2020 și al cărui contract de finanțare s-a semnat în 2019 de către CJPH. Care a fost contribuția lui Iulian Dumitrescu la acest proiect?? Niciuna!
Aștept cu interes să văd cum se va lăuda cu extinderea Unității de Primiri Urgențe, cu ambulatoriul de la Spitalul Județean, cu DJ 720 și alte proiecte gândite, semnate și la care singura „contribuție” a actualului președinte ar putea fi doar semnarea ordinului de începere a lucrărilor!”, este răspunsul deputatului Bogdan Toader la postarea președintelui liberal al CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, privind lucrările care au început pe un tronson al drumurilor județene care leagă orașele Mizil și Urlați de comunele din zonă.
Toader a adus și dovezi în sprijinul afirmațiilor sale: imagini (foto de la semnarea contractului de finanţare a lucrărilor pentru drumurile menţionate) și documente care au fost realizate când social-democratul se afla la conducerea Consiliului Județean Prahova.