Atleta Teodora Iancu (CSM Ploiești – CS Petrolul Ploiești) a devenit vicecampioană naţională a probei de aruncare a suliţei, la categoria U18, cu prilejul participării la etapa finală a Campionatului Naţional de aruncări rezervat sportivilor U18, U16, Copii 1 şi Copii 2.
Competiţia s-a desfășurat vineri și sâmbătă, la Arad, pe Stadionul „Gloria”, iar sportiva pregătită de tatăl său, coordonatorul secţiei de atletism a CSM Ploieşti, Augustin Iancu, a reuşit o performanţă de 40.56 metri, graţie căreia a cucerit medalia de argint. Teodora Iancu – sportivă care practică, de asemenea, cu succes și voleiul, fiind componentă a lotului național – s-a situat în urma atletei de la CSU Arad, Valentina Vannessa Oriaku (45.12 metri), podiumul fiind completat de reprezentanta CSŞ Târgovişte, Loredana Iuliana Constantin (40.33 metri).
De remarcat ar fi progresul impresionant reuşit de Teodora Iancu în această probă, performanţa anterioară, consemnată în luna august a anului trecut, cu prilejul participării într-un concurs de heptatlon, fiind cu circa 7 metri mai slabă.
În proba de aruncarea suliţei au participat 14 sportive, printre care şi Ioana Alexandra Băleanu, de la CSM Ploiești, sportiva pregătită de Maria Sârbu ocupând locul al 11-lea, cu o performanţă de 22.79 metri.