Chiar dacă nu avem campionat oficial în Liga de Minifotbal, din cauza pandemiei, echipele de fotbal pe teren redus mai bine organizate au găsit soluția de a-și continua activitatea, săptămâna trecută fiind organizată, la baza Kiru Sport ediția a doua a Ploiești Cup!
A fost un turneu disputat, Chedra Tax dovedindu-și din nou supremația în minifotbalul prahovean, câștigând turneul la care au participat cele mai bune formații din Prahova (alături de Chedra Tax, Mffd Ploiești, Seniorii 88, Arsenal, Ader, Mfc Oilfriends Ploiești, Athletico, Top Valea Doftanei, Petrolul 95).
Câștigătoarea a învins, în grupe, cu 6-3 pe Athletico Ploiești și 4-2 cu Mfc Oilfriends, apoi, în faza sferturilor de Top Valea Doftanei cu 7-3, 5-0 în semifinal cu Petrolul ‘95 Ploiești, respective 4-3 în finală, cu Mffd Ploiești (goluri pentru învingători marcate de Bobeică Alexandru (2), Rusu Andrei și Alexandru Ștefan.
Titlul de cel mai bun portar al turneului a fost obținut de Narcis Nedelcu, alți jucători trecuți sau actuali componenți ai unor formații de Liga a III-a făcând o frumoasă figură, la diversele echipe unde au evoluat (Mădălin Răileanu, Ionel Mihăilă, Edy Preda, Vladimir Butufei, Gabriel Năstase etc.)