Decizia de menținere a lui Octavian Grigore pe banca tehnică lasă ”liber” speculațiilor cu privire la numele noului antrenor, care, sigur, va veni – mai devreme sau mai târziu! Săptămâna aceasta pare a fi decisivă, mergându-se pe patru variante pentru alegerea viitorului tehnician, fiecare dintre ele având o ”poveste” în spate.
Favorit la preluarea postului pare a fi, la acest moment, Valeriu Răchită, cel care prin trecutul său petrolist și prin susținerea suporterilor pare a fi o variantă viabilă, în plus acesta având și avantajul că nu are contract la acest moment.
Cam în aceeași situație este și Marius Măldărășanu, și el ”liber” pentru a prelua echipa ploieșteană în perspectiva sezonului viitor, încă de pe acum. De menționat că Măldărășanu a refuzat chiar Reșița, săptămâna trecută, iar numele său este și pe ”lista” noului președinte al Rapidului, Daniel Niculae.
A treia variantă vehiculată este cea a lui Cristi Pustai, un antrenor experimentat, ”trecut” prin Cupele Europene, cu multe mandate în Liga I și care, în acest sezon, a furnizat una dintre surprizele campionatului, calificând Dunărea Călărași în play-off, deși fosta prim-divizionară are probleme mari din punct de vedere financiar! Atât de mari încât inclusiv Pustai este în litigiu cu clubul, reclamând, alături de staff-ul său, drepturile restante!
Nu în ultimul rând, un alt antrenor de la o colegă de serie, Ilie Stan – acum la Gloria Buzău- este ”pe listă”, unele surse vorbind și despre ceva ”tatonări” concrete, din partea clubului ploieștean, la aceste ultime două variante, clar, ceva concret fiind posibil de abia la vară, după terminarea actualului sezon!
Care va fi alesul sau cât va mai ”rezista” Octavian Grigore pe banca echipei, rămâne de văzut!