La ediția de anul acesta a Campionatului Național de Kungfu, organizat de Federația Română de Wushu-Kungfu, la București, a participat și Clubul Sportiv Ambiția Mădălin, care a avut înscriși în concurs opt sportivi.
Deși secția din cadrul clubului s-a înființat cu doar o lună în urmă, sportivii pregătiți de instructorul Mădălin Tănase au reușit, la probele sportive tehnice, să obțină o medalie de aur și trei medalii de bronz. Cea mai deosebită performanță a fost reușită de David Cososchi, în vârstă de 8 ani, care a devenit campion național.
Medaliile de bronz au fost obținute de Cezar Cososchi, Alexandra Mihalcea și Teodor Andron.
Competiția s-a desfășurat cu respectarea tuturor măsurilor de limitare a răspândirii Covid-19, organizându-se Taolu tradițional (luptă cu adversar imaginar) și probă de aptitudini fizice și tehnice, înlocuindu-se, astfel, probele de luptă, din cauza situației epidemiologice.
De la Clubul Sportiv Ambiția au participat Cezar Cososchi (5 ani), David Cososchi (8 ani), Alexandra Mihalcea (11 ani), Rareș Ungureanu (12 ani), Elena Panait (14 ani), Teodor Andron (15 ani), Rareș Lixandru (18 ani), precum și instructorul Mădălin Tănase, fondatorul clubului, care a concurat la seniori, ajungând până în faza semifinală.
În total, la campionat au participat aproximativ 150 de sportivi.