Ieri, la sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova, a avut loc tragerea la sorți în vederea ”țintarului” mini-sezonului primăvară – 2021, cele patru echipe care s-au înscris pentru a participa în primul eșalon județean aflându-și programul meciurilor.
Astfel, duminică, 18 aprilie, de la orele 11,00, vom avea parte de primele jocuri oficiale din județ, după mai bine de un an calendaristic (nu se mai joacă din martie 2020), de la orele 11,00 – Petrolul 95 Ploiești – Petrolul Băicoi, respectiv Tricolorul Breaza – AFC Bănești Urleta fiind duelurile stabilite în urma tragerii la sorți.
Cele patru echipe vor juca un campionat tur-retur, în total 6 meciuri, primele două clasate urmând să dispute apoi finala, cu mențiunea că echipa care va câștiga mini-campionatul va avea și avantajul calificării la baraj, în cazul meciului egal.
Până duminică, echipele vor prezenta listele cu cei 22 de jucători și tabelele vizate de clinici autorizate pentru a dovedi efectuarea testărilor rapide, meciurile urmând să se desfășoare fără spectatori, conform protocolului medical al MTS / MS/ FRF.