N.D.

Se știe, iar lucrul acesta a fost și demonstrat, că arta poate face oamenii mai buni, dar și că poate salva vieți, existând posibilitatea să fie scoase la suprafață talente nebănuite.
Plecând de la aceste considerente, la Cercul Militar Ploiești, începând cu data de 1 Martie, a fost deschisă o altfel de colecție de mărțișoare. Potrivit Bazei 2 Logistică Valahia, care asigură și comanda Garnizoanei Ploiești – cea care a făcut publică organizarea acestei expoziții – este vorba despre ”mărțișoare din mâinile ce ating suflete”, mărțișoare speciale ieșite din migala mâinilor unor copii speciali. Mai exact, a copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare „Sfântul Andrei” din Ploiești, care vestesc primăvara prin propria lor colecție.
Expoziția va rămâne deschisă toată luna martie, în intervalul orar 08.00 -16.00, de luni până vineri, la Cercul Militar Ploiești. ”Ei au ne-au oferit efortul lor!… Este rândul nostru să oferim! Iar acest efort al lor ne poate pune pe gânduri pe toți. Un gest poate mărunt pentru noi, un efort imens pentru niște copii ce nu au norocul multora dintre noi…Norocul la o viață normală!”, au ținut să sublinieze reprezentanții Bazei 2 Logistică Valahia.