Petre Apostol

Echipa de handbal masculin de la CSȘ Ploiești participă, începând de astăzi, la Moreni, la ultimul turneu din cadrul Campionatului Naţional de juniori I. Elevii profesorului Silviu Stănescu se află pe locul al doilea în clasamentul Seriei D, după primul turneu, disputat luna trecută, acumulând 9 puncte, înregistrând două victorii, o remiză şi o înfrângere.
Pe prima poziţie a seriei se află CSŞ Medgidia,echipă care a câştigat toate cele patru partide disputate, având 12 puncte.
Lupta pentru cele trei locuri care oferă calificarea în Grupele principale se anunţă foarte strânsă, având în vedere faptul că echipele de pe locurile 3 şi 4, CSM Focşani 2007 şi CSŞ Focşani, se află la doar un punct, respectiv două puncte în urma formaţiei ploieştene.
Pe ultimul loc al seriei se situează AS Arrubium Măcin, echipă care a pierdut toate cele patru partide disputate la primul turneu, aceasta fiind şi prima adversară a ploieştenilor, astăzi, de la ora 15:40.
Pentru CSŞ Ploieşti vor urma, apoi, meciurile cu echipele CSM Focşani 2007 (mâine, ora 15:40), CSŞ Focşani (vineri, ora 13:00), CSŞ Medgidia (duminică, ora 12:40).