Petre Apostol

În zilele de 13 și 14 martie 2021, s-a disputat, în sala de atletism din Bacău, finala Campionatului Național rezervat juniorilor 3 (2006-2007). La concurs au participat peste 300 de sportivi din întreaga țară, printre care s-au regăsit și reprezentanți de la Clubul Sportiv Școlar Ploiești. Ca să nu se lase mai prejos decât colegii lor de la alte categorii de vârstă, juniorii 3 de la CSȘ Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să obțină medaliile de aur în proba de ștafetă 4×400 m.
În componența Gabriel Boboc, Andrei Zincă, Luca Moisoiu, Eduard Gogonea, ștafeta ploieșteană s-a impus cu timpul de 4:02.07 minute, cu peste două secunde față de următoarea clasată, echipa de la LPS Vaslui, intrând, astfel, în posesia titlului național al României.
De menționat că atleții juniori pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei au reușit să câștige, la acest început de an, la Campionatele Naționale desfășurate în sală, titlurile României în proba de ștafetă 4 x 400 m la categoriile tineret, juniori 1, juniori 2, juniori 3, iar la categoria Seniori au reușit cu juniorii să obțină medaliile de argint.
În zilele de 25 și 26 martie, urmează și Campionatele Naționale pentru Copii categoria 1 și categoria 2, la care micuții atleți de la CSȘ Ploiești vizează să îmbogățească vistieria clubului cu alte medalii naționale.