Referitor la informațiile apărute în spațiul public cu privire la agresiunea comisă asupra unui fotbalist, Poliția a emis, ieri, un nou comunicat, care lămurește situația creată, din punct de vedere al agresiunii asupra fotbalistului petrolist Mihai Constantinescu, dar ”complică” lucrurile un pic pentru jucător. ”La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp ce se afla în fața unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânișoarei din Ploiești.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieștean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că de fapt cei doi ar fi avut anterior un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive.
La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței care a acordat îngrijiri medicale victimei, aceasta fiind transportată la spital, fără a rămâne însă internată.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești” – anunță comunicatul Poliției.
Constantinescu a fost titular în meciul dintre Petrolul și Metaloglobus, scor 1-0, urmele pumnilor încasați văzându-se încă, acesta evoluând cu un bandaj care să-i mascheze cele 4 puncte de sutură. Se face ”lumină” și asupra declarațiilor făcute de tatăl jucătorului și de antrenorul Viorel Moldovan, care acuzau o ”conspirație”. ”Mihai a fost agresat de nişte rromi, din ce am înţeles, în cartier. Era în vizită la Mario (n.r. – Mario Bratu, coechipier la Petrolul). A ieşit de la un supermarket, a intrat într-o altercaţie verbală, a fost provocat. Poate a răspuns şi a fost lovit de un individ. Se fac demersurile necesare şi cei implicaţi în această situaţie trebuie să-şi facă treaba. Mai bine îţi vezi de treaba ta, păstrezi distanţa, îi laşi în pace, încerci să ignori pentru că sunt fel şi fel de oameni, și nu știi ce au consumat”.
După cum spune Poliția, ”vizita” era însă în casa de pariuri…

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVorbe înţelepte
Articolul următorAnecdote