N. Dumitrescu

Conștientă de problemele cu care se confruntă în continuare mediul de afaceri din cauza pandemiei, Camera de Comerț și Industrie Prahova încearcă, prin orice mijoace, să susțină interesele firmelor din județ. Astfel, astăzi, instituția camerală organizează
webinarul cu tema ”Brexit- Înțelegere și adaptarea la mediul antreprenorial”. Organizat prin intermediul platformei zoom a CCI Prahova, seminarul care va fi transmis live pe internet va oferi reprezentanţilor firmelor prahovene interesaţi informaţii pe una dintre temele de strictă actualitate ce vizează mediul de afaceri – ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Astfel, discuţiile care vor fi abordate vor fi despre aspectele vamale aplicabile, despre implicaţiile fiscale în contextul Brexit, continuarea activităţii firmelor care operează în UK. De asemenea, vor fi abordate aspecte şi despre accesul pe piaţa muncii din UK, despre condiţiile pentru lucrătorii detaşaţi, dar şi despre parteneriatele instituţionale UK-România. Potrivit organizatorilor, la acest webinar, prezentările vor fi susţinute de specialişti din cadrul Ministerului Finanţelor, respectiv de la Vamă şi ANAF, de la Ministerul Economiei, Ministerul Muncii, dar şi reprezentanţi diplomatici ai Ambasadei României la Londra și de la Ambasada UK în România.
Înscrierea la acest eveniment se poate face la telefon 0244.51.45.30 sau prin email la adresa mihaela.hristache@cciph.ro, ulterior transmiterii confirmării de participare fiind transmise, prin email, prgramul și linkul zoom de contectare la platfoma CCI Prahova.