V. S.

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă seară, pe DN1, pe raza localității Puchenii Mari. Un autoturism a lovit în plin un bătrân, iar șoferul a fugit de la locul faptei, iar polițiștii au demarat imediat cercetările specifice pentru a-l găsi pe acesta. Bărbatul rănit, în vârstă
de 68 de ani, a fost transportat la spital, însă, din păcate, ca urmare a leziunilor grave suferite, a decedat la scurt timp.
Ieri dimineață, IPJ Prahova a anunțat că șoferul autoturismului implicat în accident a fost depistat. Acesta este un tânăr de 31 de ani, care a fugit de la locul accidentului pentru că nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La testarea alcoolscop, rezultatele au arătat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.
Potrivit IPJ Prahova, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.