F.T.

Cu siguranţă, nici ei nu mai ştiu la câte intervenţii au participat. Este normal să fii uitat şi câte vieţi au salvat. Probabil, nicicând nu vor afla câtă recunoştinţă le poartă oamenii pe care, în momente de cumpănă, i-au ajutat.
Scriem aici despre trei foşti pompieri prahoveni, care, la început de an, s-au retras din activitate.
Despre ei s-a scris şi într-o postare pe Facebook a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Şerban Cantacuzino” Prahova, postare pe care o redăm integral:
„Momentul retragerii din activitate a unor pompieri este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât şi pentru cei care le-au fost alături, la intervenții şi misiuni.
Trei salvatori, plt. adj. şef Carpen Gheorghe, plt. adj. şef Păun Victor şi plt. adj. Gheorghe Florin, au trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate, lăsând în urmă rodul muncii de o viață.
Pentru voi, rămân în urmă ani mulţi, cu riscuri şi sacrificii asumate, dar și multe bucurii sufleteşti. Noi vă mulţumim pentru sprijinul necondiţionat şi vă dorim să fiți sănătoși în noua etapă din viaţa voastră.
Să vă bucurați în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieții, alături de cei dragi, o pensie lungă și pe măsura întregii cariere în sprijinul comunității!”.