După câteva luni de pauză, arena ”Ilie Oană” va găzdui, din nou, meciuri de Liga I, cu Chindia Târgoviște pe post de… echipă gazdă.
Dâmbovițenii au fost ”trimiși la plimbare” cu câteva luni în urmă de către administratorul arenei ploieștene, Clubul Sportiv Municipal, mutându-se, mai întâi, la Giurgiu, apoi la baza FRF de la Buftea, unde a fost ”acceptată” să joace, deși condițiile oferite erau mult sub nivelul solicitat prin Manualul de licențiere cluburilor de Liga I.
După ”negocieri” susținute între conducerea clubului Chindia și CSM Ploiești, cel puțin o săptămână, dâmbovițenii vor reveni pe stadionul ”Ilie Oană”, iar meciurile cu CFR Cluj – din 1 februarie, respectiv FC Botoșani, din 4 februarie, ambele cu Chindia pe post de echipă gazdă, se vor desfășura la Ploiești!
În acest moment, formația din Târgoviște este revelația Ligii I, clasându-se pe o poziție care i-ar asigura prezența în play-off-ul Ligii I, de rezultatele pe care le va obține la Ploiești depinzând, într-o proporție însemnată, prezența între cele mai bune șase echipe ale Ligii I! Asta după ce, campionatul trecut, Chindia a scăpat de retrogradare doar după schimbarea sistemului competițional, în urma unor meciuri de baraj…
Apoi, peste alte câteva zile, Petrolul va reveni pe stadionul care-i este ”casă”, pe 9 februarie fiind programat aici meciul din ”optimile” Cupei României cu Poli Iași.
De amintit că, la vară, pe stadionul ”Ilie Oană” se va desfășura o parte din turneul final al Campionatului European Under 19, programat în perioada 30 iunie – 13 iulie 2021.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentINSTANTANEE din Prahova
Articolul următorEvenimente