Violeta Stoica

Un val de accidente s-a petrecut, în prima parte a zilei de ieri, pe drumurile din județul Prahova. Primul accident rutier a avut loc pe DN1, în Azuga, în urma căruia a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare al pompierilor militari prahoveni.
Reprezentanții IPJ Prahova au transmis că, în urma verificărilor, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1 din direcția Ploiești către Brașov, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din direcția Brașov către Ploiești, condus de o femeie de 31 de ani. În acest caz, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Un alt eveniment rutier s-a produs în Bucov. Din verificările făcute de polițiști, se pare că un bărbat de 34 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția Buzău către Ploiești, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de aproximativ 48 de ani care circula în fața sa și care a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani.
În urma evenimentului, bărbatul de aproximativ 48 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto de 34 de ani, respectiv 41 au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Pe de altă parte, potrivit ISU Prahova, un alt accident rutier s-a petrecut la Păulești, în care au fost implicate o autoplatformă și un autoturism. Șoferii au avut nevoie de îngrijiri medicale la locul evenimentului, iar bărbatul care conducea platforma auto a ajuns la spital.
Potrivit polițiștilor, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 66 de ani și un alt autovehicul, condus de un bărbat de 28 de ani. Bărbatul de 28 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia de 66 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.
Un alt accident a avut loc în comuna Posești, în urma căruia un bărbat de 65 de ani a decedat. Potrivit ISU Prahova, bărbatul și-a pierdut viața după ce a căzut dintr-o căruță.