Petre Apostol

În prima parte a sezonului de popice la feminin, Alina Sanda, sportivă de la Conpet Petrolul Ploiești, a demonstrat o formă foarte bună. După ce a devenit dublă campioană națională (la individual și la perechi, alături de Florentina Naghi), în etapa a II-a a Cupei României a reuşit să se impună, devansând-o pe fosta sa colegă de echipă, prahoveanca Luminiţa Dogaru, în prezent la Rapid Bucureşti.
Alina Sanda a realizat cea mai bună performanţă în etapa disputată chiar la Ploieşti, cu 571 de popice doborâte, Luminiţa Dogaru (învingătoarea din prima etapă) încheind acum pe locul secund, cu 562 de popice doborâte. De altfel, cele două sportive prahovene se află şi pe primele două poziţii ale ierarhiei generale, după două etape disputate, Alina Sanda (1132 p.d.) apropiindu-se la doar opt popice doborâte de Luminiţa Dogaru.
Totodată, în cadrul probei de perechi (la care se adună performanţele obţinute de două sportive de la individual), reprezentantele Conpet Petrolul Ploieşti, Alina Sanda şi Amalia Voicea, ocupă a treia poziţie în clasamentul general, după două etape. Acestea au, în total, 2148 de popice doborâte, fiind aproape de liderele ierarhiei, Luminiţa Dogaru şi Luminiţa Dobre, de la Rapid Bucureşti, cu 2202 popice doborâte, pe locul secund situându-se reprezentantele clubului Electromureş Romgaz Târgu Mureş – Maria Ciobanu şi Bernadet Seres (2163 p.d.).