Ploiești, 16 noiembrie 2020

Societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin Sucursala Câmpina, anunță că în data de 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 00.00-15.00, se va desfășura a doua etapă a lucrărilor de intervenție la rețeaua de apă din municipiul Câmpina, strada Calea Doftanei, în vederea scoaterii din funcțiune a conductelor vechi, după operațiunile similare ce au avut loc în 10 noiembrie 2020.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a decis ca o parte din aceste lucrări să se desfășoare pe timpul nopții, pentru a limita cât mai mult disconfortul creat abonaților prin sistarea furnizării apei potabile.

Vor fi afectați toți abonații HIDRO PRAHOVA din municipiul Câmpina, cu excepția celor care locuiesc pe următoarele străzi: Bucium, Silviculturii, Drumul Taberei, Plantației, Arcașului, Aleea Vacanței, Fluieraș și Voila (de la intersecția Drumul Taberei spre Spitalul Voila), în ziua de marți 17 noiembrie 2020, între orele 00.00-15.00. De asemenea, vor fi afectați de această oprire și abonații din comuna Poiana Câmpina, satele Poiana Câmpina și Pietrișu, în intervalul de timp indicat.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează consumatorii că furnizarea apei va fi reluată treptat, pe măsura umplerii conductelor de distribuție.

Societatea noastră își cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile și roagă toți consumatorii afectați de această oprire să își asigure rezerve minime de apă pentru consum și uz casnic, pe toată durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.