Antrenorul Petrolului, Viorel Moldovan, a dat câteva zile libere elevilor săi, după ultima ”boacănă”, săptămâna trecută fiind una de coșmar – sancțiuni din partea conducerii și doar un punct cu modesta CSM Slatina.
Tehnicianul cu recomadări ”puternice” a analizat, imediat după ultimul joc, 1-1 cu Slatina, situația de la club, făcând câteva afirmații ciudate, grave chiar, lăsate ”în coadă de pește”, cum se spune.
Antrenorul a transmis că rezultatele din ultimii ani, în care Petrolul nu a reușit promovarea, trebuie să le dea de gândit suporterilor.
”Trebuie să înțeleagă și ei că nu există o baghetă magică să induci rapid ce gândești, să transformi lucrurile într-un timp atât de scurt. Ar fi extraordinar… De trei ani de zile e același film, an de an au venit antrenori, au venit garnituri de jucători, au plecat garnituri de jucători, au plecat antrenori, au venit jucători, au plecat jucători, au plecat antrenori. Acum, oare toți jucătorii care au venit și au plecat au fost slabi? Toți antrenorii care au venit și au plecat au fost slabi? Știu că suporterii nu mai au răbdare, știu că sunt foarte efervescenți, vor să se realizeze totul rapid, dar sunt etape de parcurs. Eu sunt convins că vom prinde play-off-ul și ne vom bate la promovare”, a mai spus Moldovan într-o declarație acordată ”deținătorilor de drepturi TV”.
Întrebarea este cine a adus jucătorii / antrenorii la care el face referire și, mai ales, cine i-a dat afară! Suporterii, în niciun caz, în ultima perioadă aceștia fiind chiar ”cuminți”, cum se spune, și, desigur, fără putere să se implice în campaniile de transferuri!
Poate explică ”Maior” Moldovan mai multe… De exemplu, de alții nu are cum să știe, dar ”traseul” său ni-l poate dezvălui! Cine l-a recomandat, ce hram (grad) poartă și cu cine a discutat / negociat apoi, cum s-au transferat jucătorii din această vară!