Antrenorul prahovean Mihai Dinu a părăsit, săptămâna trecută, Academia Emeric Dembroschi din Sighetul Marmației pentru un proiect exotic, un angajament în Liga I din Oman!
Alături de George Timiș – antrenor cu care a lucrat și la Gloria Buzău, reușind promovarea în Liga a II-a, Mihai Dinu va lucra la o formație de prim-eșalon, Al Rustaq, echipă care va debuta în noul sezon peste doar două săptămâni.
Pentru Dinu, angajamentul în Oman vine după ce tot în 2020 a activat o scurtă perioadă în Laos, alte țări unde acesta a antrenat fiind Palestina, Israel și Iordania! ”M-am despărțit în condiții amiabile de cei de la Sighet și țin să le mulțumesc și să le urez mult succes în continuare cu creșterea acestui proiect, al academiei Dembroschi. Voi rămâne alături de ei cu sufletul, cu sfaturi, orice ajutor posibil. Îmi lipseau însă enorm meciurile, adrenalina partidelor, pentru că este extraordinar de greu să nu închei o săptămână de muncă fără un joc, fără emoțiile meciurilor. Am ajuns în Oman alături de George Timiș, încrezători că vom reuși, dornici de muncă, sper să ne întoarcem… cât mai târziu” – spune Dinu.