În perioada 22-25 octombrie, Sala „Nato” a Hotelului Piatra Mare, din Poiana Braşov, a fost gazda Finalei Cupei României de judo pentru seniori şi a Finalei Campionatelor Naţionale de judo echipe, pentru tineret – „U23”.
În cele două competiţii, sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au fost „abonaţi” la bronz, ei reuşind să urce de trei ori pe ultima treaptă a podiumului la Cupa României şi o dată în concursul pe echipe la „U23”.
La Cupa României, cele trei medalii de bronz au fost obţinute de Andrei Pîrloga (-100 kg), Rareş Arsenie (-90 kg) şi Alexandru Petre (-81 kg). În aceeaşi competiţie, s-au reuşit şi trei locuri V, prin Cătălina Şchiopu (-52 kg), Marius Colţ (-73 kg) şi Radu Mărculescu (-66 kg).
La startul competiţiei s-au aflat 98 de sportivi de la peste 30 de cluburi din ţară.
Finalele Campionatelor Naţionale de judo echipe „U23” au beneficiat de participarea a 9 echipe, băieţii grupării ploieștene reuşind să urce pe ultima treaptă a podiumului. Echipa CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a fost alcătuită din Andrei Pîrloga, Rareş Arsenie, Alexandru Petre, Marius Colţ, Andrei Mărculescu şi Andrei Cristescu.
Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.