Marcel Marin

Echipa campioană a ultimilor ani în lanțul de supermarketuri, FC Tunarii Chiajna l-a cooptat pe fostul jucător al Astrei și FC Brașov din Liga I, Daniel Petroiesc, în staff-ul formației pentru un cantonament centralizat de pregătire ”la cele mai înalte cote”, în vederea începerii noului sezon competițional… când va începe el, în speranța că fotbalul va reveni și pentru competițiile de amatori.

tunari - Albenia”Tunarii”, cu mai mulți jucători trecuți prin fotbalul prahovean, precum Gabi Bociu sau Costin Pantilimonescu, sunt cazați în stațiunea ”Albena”, alături de ultimul sosit în echipă, Petroiesc Daniel, ca antrenor principal, staff-ul fiind completat cu Octavian Sandu- antrenor secund, și Avram Moncea – kinetoterapeut. Iar antrenamentele sunt ”ca la carte”: o alergare pe șosea de 9 Km-45 de min. sau pe plajă, după caz; o scurtă repriză de stretching pe malul mării Negre; măsurarea greutății, a tensiunii arteriale și pulsului; măsurarea temperaturii fiecărui participant; existenţa dispozitivelor electronice profesioniste pentru măsurarea parametrilor fizici, a energizantelor și suplimentelor primite înainte de efort , apoi refacere , o zi ”obișnuită” având trei antrenamente, ultimul fiind pe teren sintetic, rezervat părții tehnico-tactice!

tunari - Albenia1De remarcat că echipa formată pe scheletul jucătorilor prahoveni intenționează să se înscrie și în competițiile organizate de către AJF Prahova, în paralel cu participarea în turneele maționale și internaționale ale firmelor.