Intrat la pauza meciului Astra 2 - Plopeni, Brăilă şi-a trecut în cont o dublă

Tot în runda de la finele săptămânii trecute în C5, Astra 2 a depășit CSO Plopeni cu un scor drastic, 5-1, despinderea pe tabelă survenind după pauză, plopenarii fiind primii care au punctat, prin Cătălin Vlad, fără a putea să reziste apoi ofensivei gazdelor. Cu câțiva jucători dintre cei care au fost pe raportul de joc sau în teren cu o zi înainte, în Astra – CFR Cluj (scor 0-2), anume debutantul în Liga I Andrei Zaharia (nepotul regretatului Marian Pârșă, născut în anul 2003 a bifat primele sale minute în eșalonul de elită), Dr. Gheorghe, Merloi, Șerban, Riza, ”satelitul” a răzbunat eșecul din runda de debut, de la Blejoi, administrând cinci goluri oaspeților, care, după succesul din prima etapă, tot în deplasare, au ”revenit” cu picioarele pe pământ odată cu acest eșec.
Merloi și Brăilă (cu câte o dublă), plus Pahonțu au semnat victoria Astrei, care a avut o repriză secundă excelentă, după ce în precedentele trei reprize din acest sezon ( două la Blejoi și prima cu Plopeni) nu reușise să confirme așteptările.

Au evoluat echipele:
Astra 2: M. Popa – Oreviceanu, Pădureț, Vasilescu, Riza – Pahonțu, Șerban (cpt) – Zaharia, Duminică, Dr. Gheorghe – Merloi. Au mai intrat: Brăilă, Mitracu, Alx. Rusu, Toader. Antrenor: Gheorghe Bărbulescu.
CSO Plopeni: Georgescu – Niță, Minea, Filip, Chejnoiu – And. Rusu, Yaya, Butufei, Dumitrașcu – Vlad, A. Ciobanu. Au mai intrat: Trică, Huza, Cr. Mihai, Țânțaru. Antrenor Iulius Mărgărit.