F. T.

Ieri dimineață, în jurul orei 9, la Florești a avut loc un accident rutier cu implicarea unui autoturism și a unui biciclist. Incidentul s-a produs, potrivit reprezentanților IPJ Prahova, în următoarele circumstanțe: „Se pare că un conducător auto în vârstă de 21 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția Florești către Lunca Prahovei, ajuns în intersecția cu DJ 145, posibil pe fondul depășirii neregulamentare, ar fi acroșat un biciclist în vârstă de 69 de ani care efectua viraj către stânga.
În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea biciclistului care a fost transportat la spital (rănit ușor la prima vedere). Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul celor doi bărbați. Nu au fost probleme în ceea ce privește traficul rutier în zonă”.
Pe de altă parte, să zicem Doamne ferește de alte accidente mai grave pe șoselele din județ, atâta vreme cât aproape zilnic auzim de neatenție la volan și alte abateri la regimul rutier, soldate cu răniți și, din păcate, persoane decedate!