Postul de portar rămâne una dintre prioritățile Petrolului, pentru promovare părând că este nevoie de mai multă ”siguranță” între buturi. Venirea moldoveanului Cebotari pare să nu fie suficientă, galben-albaștrii căutând încă un goalkeper, alături de Avram, mai ales după ce Lungu a plecat la Chiajna, semnând cu Concordia.
Cel vizat este un fost jucător al Astrei, bulgarul Keorgi Kitanov, jucător care s-a despărțit de prim-divizionara de la noi în luna mai, internaționalul bulgar de 25 de ani fiind liber de contract. Fost la CSKA Sofia, acesta a bifat Naționalele de tineret și juniori ale Bulgariei, părând o soluție ”mult peste medie” pentru orice echipă de eșalon secund din România.

Un portughez cu cetățenie română pentru defensivă

7-hujaUn fundaș central portughez, cu cetățenie română, fost internațional de juniori lusitan, Marian Huja a semnat cu Petrolul! Născut în 1999, acesta a fost format la clubul Belenenses, mergând apoi în Anglia, la Watford Under 18, pentru ca ultimii doi ani să-i petreacă în liga secundă din… Danemarca, la Koge, unde a bifat 49 de apariții oficiale! Petrolul ”se caută” la nivel de lot, numărul jucătorilor avuți la dispoziție de antrenorul Viorel Moldovan fiind de peste 30.