V. Stoica

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova au dat, ieri, ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare termică a Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Ploiești.
Lucrările vizează termoizolarea pereților exteriori, vor fi înlocuite tâmplăriile exterioare din lemn și cele ineficiente din PVC prin montarea de tâmplărie cu profile din aluminiu cu 5 camere, cu geam tripan (3 foi de sticlă), vor fi refăcute finisajele exterioare. În cadrul proiectului, se urmărește și modernizarea punctului termic, reabilitarea și modernizarea instalației de transport a agentului termic, precum și demontarea corpurilor de iluminat existente și înlocuirea acestora cu corpuri de iluminat de tip LED.
Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, axa 3, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, Operațiunea B – Clădiri Publice.
Valoarea totală a proiectului este de 7.985.215,47 lei, iar asistenţa financiară nerambursabilă este de 6.894.511,16 lei.