Petre Apostol

În vârstă de 32 de ani, voleibalistul ploieștean Liviu Cristudor, format la Colegiul Național „Mihai Viteazul” Ploieşti, a semnat prelungirea contractului cu echipa campioană a României, CSM Arcada Galaţi. Component şi al lotului naţional, Liviu Cristudor poate evolua atât pe postul de extremă, cât şi pe cel de libero, ploieşteanul contribuind la ambele titluri obţinute de clubul din Galaţi.
Clubul gălăţean a anunţat, totodată, că, şi în sezonul viitor, îl va avea ca antrenor principal pe Sergiu Stancu, fostul internaţional român care şi-a încheiat cariera de jucător la Ploieşti, unde şi-a început, de asemenea, şi cariera de antrenor, cu Tricolorul LMV, grupare dispărută de pe scena voleiului românesc, din postura de campioană.
Astfel, Cristudor poate bifa participarea în Liga Campionilor, unde clubul gălăţean ar trebui să evolueze, competiţie programată, provizoriu, să înceapă la finalul lunii septembrie.
Ar mai fi de menţionat şi faptul că, după experienţa de la Volei Municipal Zalău, fostul coordonator de la Tricolorul LMV, Cristian Bartha, revine, din sezonul viitor, la SCM U Craiova, unde îl va regăsi pe Laurenţiu Lică, ambii contribuind la succesul echipei ploieştene în 2018, când au realizat eventul.
De asemenea, în lotul oltenilor se mai regăseşte un jucător trecut pe la Tricolorul LMV, Andrei Dan Grigoraş.