V. S.

Vasilică Neacșu, unul dintre cei mai cunoscuți primari prahoveni pentru atașamentul față de comunitatea locală, primar pentru o perioadă de trei mandate al comunei Valea Călugărească, s-a stins din viață, în noaptea de duminică spre luni.
Vestea i-a șocat pe locuitorii din Valea Călugărească și pe colegii săi din Partidul Social Democrat, pentru că nimeni nu știa ca edilul să fi avut probleme de sănătate.
În luna aprilie a acestui an, Vasilică Neacșu a împlinit vârsta de 56 de ani, fiind – în ciuda vârstei – unul dintre cei mai longevivi primari social-democrați din județul Prahova.
Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a transmis un mesaj, ieri dimineață, prin care și-a exprimat regretul față de decesul fulgerător al edilului din Valea Călugărească: “Sunt profund afectat de această veste tristă! Am avut o colaborare excelentă cu domnul Vasilică Neacșu, un om sufletist, jovial și foarte atașat de comunitatea pe care a reprezentat-o din 2008 și până în prezent, un bun prieten și coleg. Transmit familiei îndoliate sincere condoleanțe! Le sunt alături în aceste clipe grele! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.