Younes Hamza, primul ”găzar” care a revenit la antrenamente
Vestea că mai mulți jucători ai Petrolului au fost infectați cu Covid-19 a ținut capul de afiș al știrilor, cu aproape două săptămâni în urmă.
A fost primul caz de infestare masivă la o echipă, fără cei 6 jucători, Petrolul jucând două partide din play-off (egalurile cu Rapid și UTA).

Hamza ar putea reapărea pe teren mâine,  la Turnu Măgurele, după ce s-a vindecat de Covid-19
Hamza ar putea reapărea pe teren mâine, la Turnu Măgurele, după ce s-a vindecat de Covid-19

După perioada de izolare și teste după teste efectuate, primul jucător care a ieșit de pe ”listă” a fost tunisianul Younes Hamza (nu vom ști niciodată și dacă el a fost și primul bolnav de Covid din lotul lui Enache)! Lui Hamza i-au ieșit două teste negative și, de vineri, este la antrenamente, fiind șanse mari ca pe tunisian să-l vedem mâine pe lista lui Costel Enache pentru deplasarea de la Turnu Măgurele (meci programat marți, la orele 21,00).
Hamza a fost urmat apoi pe lista ”negativilor” de alți colegi, care, de asemenea, pot reveni la pregătiri,  astfel că, pentru ultimele trei partide din play-off, decisive pentru promovare,  găzarii ar putea să se prezinte cu un lot aproape complet (deplasarea de la Măgurele, apoi meciul cu FC Argeș de pe teren propriu și deplasarea de la Mioveni). Desigur, doar numeric și din punct de vedere al dorinței fotbaliștilor putem vorbi de o revenire,pentru că, fizic, pauza forțată de această îmbolnăvire nu are cum să nu lase ”urme”.