Marcel Marin

Terenul de fotbal de la sala ”Olimpia”, administrat de clubul Petrolul 95, al lui Daniel Chiriță a fost, din nou, ”animat” de frenezia specifică jocului de fotbal, duminică, având loc aici o întâlnire amicală între ”două generații” de fotbaliști de la defuncta Conpet! Din păcate, un club care avea ”tot ce trebuie” pentru a face fotbal, anume Conpet, trăiește, la nivel de fotbal doar prin amintiri și prin cele câteva generații de juniori, mulți dintre ei talentați, care au rămas prieteni și nu scapă niciun moment pentru a repeta, după mulți ani, duelurile din perioada când reprezentau clubul de eșalonul trei.
Duminică, 31 mai au jucat la Kiru Sport echipele care au reprezentat grupele de juniorii născuți 1988, respectiv juniorii 1989 care au fost pregătite de Adrian Samoilă și Paul Gușă.
Au fost pe gazon, printre alții, Costin Pantilimonescu, Adrian Dicu, Alexandru Stan, Claudiu Stoica, Dragoș Chejnoiu, Florin Ghiță, Florin Dorișor, Răzvan Jercălău, unii dintre aceștia fiind, încă, în activitate, la diverse cluburi din județ.
Iar după o așa perioadă neobișnuită, din toate punctele de vedere, cu ”izolare socială” , distanțare și câte alte ”noutăți” de acest gen, miuța între prieteni a fost binevenită! Până la urmă, fotbalul, viața, spectacolul, trebuie să se reia (continue)!