V.Stoica
Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Boldești-Scăeni, a fost găsit spânzurat, ieri, chiar de Sărbătoarea Înălțării, de balustrada unui pod de cale ferată aflat între Blejoi și Scăeni.
Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Prahova, în jurul prânzului, polițiștii au fost sesizați că în zona respectivă se află o persoană de sex bărbătesc, spânzurată de balustrada podului.
“Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat că sesizarea se confirmă, persoana în cauză fiind găsită la km feroviar 11+400 m. Din păcate, cadrele medicale prezente au declarat decesul persoanei, care a fost identificată ca fiind un bărbat de 59 ani, din localitatea Boldești – Scăeni. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, de către polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.