F. T.

În ultima perioadă, au avut loc mai multe schimbări în unele structuri şi inspectorate judeţene ale MAI, printre acestea numărându-se şi IPJ Prahova.
Asfel, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, ” prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, chestorul de poliție Florentin Ion Brăcea a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului general al instituţiei, pe o perioadă de 3 luni. De asemenea, tot prin ordin al MAI, comisarul-șef de poliție Marian Iorga fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, până la încetarea situației care a condus la vacantarea temporară a postului. Printr-o altă dispoziţie – a inspectorului general al Poliției Române – comisarul-șef Marian Badea a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de director al Direcției Rutiere din cadrul IGPR, până la încetarea situației care a condus la vacantarea temporară a funcției”.
Ce înseamnă – cel puţin în cazul IPJ Prahovä – formularea „până la încetarea situaţiei care care a condus la vacantarea temporară a postului”, rămâne de văzut…